Újdonságok

Hosszan tartó szempilla meghosszabbítás
Nouveau Lashes

Új dimenzió a szemek számára

Ez a különleges technológia amely az amerikai és nyugat-európai hölgyeket már meghódította végre itthon is elérhető!

A külföldi sztárok közül Victoria Beckham, a hazaiak közül Kisó használ előszeretettel Nouveau Lashes műszempillákat.

A gyártó cég az ismert dekorkozmetikumok piacán vezető szerepet tölt be. Ez a különleges eljárás hosszabb, dúsabb szempillákat eredményez, csábossá téve minden nő pillantását, és akár 2 hónapon keresztül is tartósan megmarad. A hatás teljesen természetes, viseletük kényelmes. Nyugodtan járhatunk uszodába, szaunába, csak a megfelelő szépségápolási termékeket kell használni: Malu Wilz nem vízálló szempillaspirált, Phyris olajmentes sminklemosót, vagy Malu Wilz olajmentes szempillalemosó párnácskákat. Az ápoló termékek szalonunkban megvásárolhatóak.

Minden kedves vendég számára szabadon választható a saját pilláinak megfelelő hossz, szín és vastagság, a választék hihetetlenül bő. Különleges alkalmakra választhatunk színes pillákat hatféle színben, tehetjük kis mennyiségben dekoratív hatást érve el, vagy bátrabban alkalmazva, akkor a hatás extrém!

Szeretettel várjuk minden kedves érdeklődő jelentkezését személyesen szalonunkban, de telefonon is szívesen állunk rendelkezésükre a 06/20-351-6434, vagy a 06/20-365-1889-es telefonszámokon.

Tű nélküli mezoterápia

A hagyományos tűs mezoterápia lényege, hogy injekcióval szubkután hatóanyagot juttatunk a bőr alá.

A tű nélküli mezoterápia egy különleges új eljárás, ami ugyanolyan hatékonysággal, csak fájdalom nélkül éri el ugyanezt a hatást. A felfedezést két amerikai kutatónak köszönhetjük, amelynek lényege, hogy a sejteket egy speciálisan modifikált rádiófrekvenciával megnyitjuk, így sejtszintű táplálást vagyunk képesek előidézni, amely eredményesebb mint az iontoforézis, hatékonyabb mint az ultrahangos eljárás és több mint a tűs mezoterápia, hiszen itt biztosított a sejtszintű anyagbevitel. A megnyitott csatornák segítségével a sejtekbe a legkülönbözőbb ionos és nem ionos, különböző méretű víz-vagy zsíroldékony anyagok bevitele válik lehetővé nagy mennyiségben, melyek természetesen analitikai tisztaságú hatóanyagok. A kezelés során nincsenek mellékhatások, nincs vérzés, nincs gyógyulási idő.

A felfedezésért a két kutató kémiai Nobel-díjat kapott 2003-ban.

Tű nélküli mezoterápiával kezelhető problémák:

  • Arc, nyak, dekoltázs, kézfej bőrének látható öregedése, ráncosodása, fénykárosodása
  • Zsíros, pattanásos bőr kezelése
  • Bőrrenyheség, bőrmegereszkedettség, „táskák”
  • Cellulit (narancsbőr)
  • Striák (terhességi csíkok
  • Lokális, lefogyaszthatatlan zsírpárnák

Az arckezelések mellett külön kiemelendő a tű nélküli mezoterápia zsírbontó hatása, ami akármelyik lokális, nehezen lefogyasztható testrészen igen eredményesen alkalmazható (comb, has, felkar stb.). Ezen technika segítségével a sejtekbe tudjuk juttatni a zsírbontó hatóanyagokat, ami ez idáig a leghatékonyabb alakformáló módszer. A bejuttatott hatóanyagok 1200%-kal magasabb koncentrációban mutathatók ki az egyszerű felkenéses bevitelhez képest!

Ezt a kezelést minden más testformáló eljárással sikeresen össze lehet kapcsolni (mozgás, testmasszázs, szauna, testtekercselés).

Az elektroporézises eljárással eredményesen kezelhetjük a cellulit összes megjelenési formáját és a terhességi csíkokat is.

A mezoterápia szintén nagyon jól alkalmazható pigmentfolt halványítására is.

A makacs, különböző okoból (gyógyszer, hormonváltozás pl.: terhesség, fénykárosodás) kialakult pigmentfoltokat (májfolt, öregségi szeplő) nagyon jól kezelhetjük ezzel az eljárással, hiszen a hatóanyagokat célzottan a sejtekbe tudjuk bejuttatni.

Minden érdeklődő telefont vagy személyes megkeresést szeretettel várunk a 06/20-351-6434, telefonszámon.

A honlapot tervezte és készítette: Victoprint Kft.