Munkatársakat keresünk!

Szalonunkba várjuk fodrász és kozmetikus munkatárs jelentkezését.
Csak vendégkörrel rendelkező kollégák hívjanak!

Kozmetikus tanulókat keresünk!

Érdeklődni: Szigeti Andrea 06/20-351-6434

Munkatársaink

Kozmetikusok

Szigeti Andrea

Szigeti Andrea

Szigeti Andrea vagyok, 19 éve végeztem kozmetikusként, 17 éve dolgozom, mint kozmetikus mester. Mindig próbáltam a harmóniára törekedni mind a magánéletben, mind a szakmámban egyaránt. Nagyon szeretem a munkám el sem tudom képzelni az életem más munkaterületen. Szeretem az új kihívásokat mind szakmai mind emberi téren. A sok fajta kezelési programmal, eljárással, színesíteni és változatossá szeretném tenni azt az időt, amit vendégeim a kezelő ágyon töltenek. Hiszem, hogy a változatos relaxáló pihentető szépítő kezelések még inkább elvezetnek közös célunkhoz: a szép, tiszta, egészséges, hidratált, ránctalan bőrhöz.

Csizmadia Judit

Csizmadia Judit

2002-ben végeztem a Szépmíves Szakképző Iskolában kozmetikus szakon. Törökbálinti, budaörsi, ill. budapesti szalonokban is dolgoztam szakmai előremenetelem végett, az igazi helyemet mégis 2005 tavaszán találtam meg a budaörsi Referencia szépségszalonban, ahol az alkalmazott készítmények és technológiák a legmagasabb európai minőséget képviselik (pl. biokozmetikumok felhasználása).

Rendszeresen veszek részt Dr. Spiller és Phyris szakmai továbbképzéseken, tanfolyamokon, mert a kozmetikai ipar gyors fejlődésével és az új hatóanyagok megismerésével csak így lehet lépést tartani.

Kedvenceim a kozmetikai „masszázs” módszerek, melyeket a munkám során is előszeretettel alkalmazom.

Szalonunkban szinergikus testmasszázzsal is foglalkozom.

A Nouveau Lashes szempillahosszabbítással kapcsolatban bármilyen kérdésben szívesen állok rendelkezésükre.

Fodrászok

Harangozó Klára

Harangozó Klára

A fodrásziskolát 1983-ban végeztem el Budapesten. 22 éve dolgozom a szakmában, ebből 17 évig egy budapesti szalonban dolgoztam. Mivel Budaörsön élek családommal, szakmai előmenetelem és az új szakmai kihívások miatt a budaörsi Aquamarine szalonban folytattam munkámat. A modern frizurák, hajápolási és vágási trendek elsajátítására mindig sok időt fordítok, fodrászati bemutatók, tanfolyamok, továbbképzések gyakori látogatásával. A Bes cég professzionális hajápoló termékeit 8 éve használom, magam és vendégeim örömére. Úgy érzem jelenlegi munkahelyemen megtaláltam a számomra ideális környezetet és kollégákat egyaránt. Sok szeretettel várom jelenlegi és új kedves vendégeimet!

Mészáros Anita

Mészáros Anita

Mészáros Anita vagyok, fodrász. 2003 óta dolgozom a szakmámban. Szívből, lélekből csinálom, mert úgy hiszem, a haj nem csak egyszerű frizura, hanem az emberi test, küllem lényeges része. Ápolása fontos, ezért arra törekszem, hogy a munkám minél magasabb szinten végezzem képzések, bemutatók és a Matrix termékek segítségével. A vendégek ezáltal a nekik megfelelő információt és kezelést kapják tőlem és otthon, önállóan is könnyebben alakíthatják a frizurájukat, legyen szó hagyományos vagy modern fazonról, ami a mindennapokban nem csak jó külsőt, hanem önbizalmat, magabiztosságot ad. Szeretettel várok minden kedves vendéget!

A honlapot tervezte és készítette: Victoprint Kft.