Fodrászat

Fodrászat

A fodrászat szolgáltatásai

 • Brazil Cacau keratinos hajegyenesítés
 • Extra női hajvágás
 • Esküvői frizura készítés, konty
 • Alkalmi frizurák készítése
 • Hajfestés (vágással)
 • Melír kívánság szerint
 • Dauer
 • Hajvágás férfiak részére
 • Férfi melír

Természetes vagy avantgarde, merész vagy egyszerűen elegáns – a BES, MATRIX hajfestékekkel és FINISH hajformázókkal a legjobbat hozzuk ki minden hajtípusból.

A kitűnő vágás és fazon ellenére elégedetlenek vagyunk, az elégedetlenség pedig nincs túl jó hatással kisugárzásunkra. Előfordulhat, hogy ami hiányzik a harmonikus megjelenésünkből az nem más, mint a megfelelően ápolt haj.

A haj nem csupán dekoráció, a jól ápoltság fokmérője hanem fontos feladatot lát el.

Védőpárnaként óvja a koponyát és a fejbőrt a nap és a szél ellen, s közben maga is károsodhat.

Emellett a testi és lelki állapot visszatükrözője. Láttatja az életkort, a szervezetben támadt rendellenességeket, táplálkozási szokásokat, hiányosságainkat. Az emberi hajas fejbőrön 100-150 ezer hajszál található. A hajszál növekedésének három fázisa van: növekedési, átmeneti és nyugalmi fázis. A növekedési fázis 4-6 évig tart, az átmeneti néhány napig és a nyugalmi 1-2 hónapig is elhúzódhat. Ebből az utóbbi állapotból fésülés, húzás, mosás hatására könnyen eltávozik a tüszőből a hajszál.

A gondosan ápolt haj meghatározza az esztétikus megjelenést, hiszen egy divatos ruha, vagy egy ízléses smink sem képes elterelni a figyelmet a zsíros hajról, a töredezett, száraz, fakó hajszálakról. Bőrünkhöz hasonlóan hajunkra is kellő figyelmet kell fordítanunk, ha azt szeretnénk, hogy megőrizze egészséges fényét, természetes tartását. Ő sem menekülhet a környezet káros hatásai elől, a gyakran stresszes életmódtól, melyek mind negatívan hatnak állapotára, ám a megfelelő ápoló készítmények használatával megőrizhetjük hajunk természetes szépségét.

Brazil Cacau keratinos hajegyenesítés

Brazil Cacau

HA MÁR UNOD A HAJVASALÁST ÉS SZERETNÉL EGÉSZSÉGES, KÖNNYEN KEZELHETŐ HAJAT, EZ ITT A NEKED VALÓ MEGOLDÁS!!

SIMA, EGÉSZSÉGES, KÖNNYEN KEZELHETŐ HAJ

A Cadiveu cég Brasil Cacau Keratinos kezelése 2006-ban indult hódító útjára és nazóta több mint 30 országban ért el fantasztikus sikereket. A Cadiveu a világ vezető fodrászainak az exkluzív választása, és nagyon keresett a hírességek körében is Los Angelesben, Milánóban, Dubaiban és Párizsban is. A Cadiveu úttörő szerepet játszott a vegyi anyagok nélküli hajkiegyenesítő kezelések létrehozásában.

Brazil Cacau

Használd a Brasil Cacau Keratint-t hogy visszanyerd a haj egészségét és ezáltal a hihetetlenül sima és ragyogó fényű hajat.

A keratinos (brazil) hajkiegyenesítés tökéletes megoldás a göndör, hullámos fürtök ellen. Ez egy ideiglenes megoldás, amely 2-3 hónapig tart, majd újra-többször megismételhető. Kiegyenesítő hatása mellett, javítja hajunk szerkezetét, minőségét. A kezelés az egyik legújabb, legmodernebb hajkiegyenesítés világszerte, amelynél semmilyen vegyszert (lúgos tartalmú szereket) nem alkalmaznak a keratinon (hajunk, körmünk fő építőanyaga) kívül. A keratin behatol a hajba, ahol a belső sérüléseket javítja, majd védőréteget képez a hajszálon, hogy megelőzze a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezeten sima, selymes, fényes eredményt érünk el A Brazil hajkiegyenesítés során semmilyen vegyi kezelést nem alkalmaznak, a keratin újrafeltöltésekor helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat a víz, hő által kapott károsodástól. Minden hajtípushoz ajánlott, függetlenül, hogy festett, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta. A Brazil kezelést folyékony keratin formában alkalmazzák, amely behatol a haj belsejébe, puhítja, egészségesen fénylővé varázsolja és védi a kutikulát a külső káros hatások ellen. A kezelés időtartama és ára függ a haj hosszától és sűrűségétől. A végeredmény: egészséges, hidratált, selymes egyenes haj.

A fodrász tanácsai minden évszakra

Hajmosás

Hajápolás ősszel és télen

Érdemes kis figyelmet szentelnünk a sapkában, vagy sapka nélkül kérdésére. Mindenkinek magának kell döntenie. Amit viszont jó tudni: hideg hatására a fejbőr azon vérerei összehúzódnak melyek hajszálainkat táplálják. Ennek okán az elvékonyodott hajszálak gyorsabban hullanak ki. Ezen túlmenően a fejbőr megfázása elősegíti a korpásodást is.

Az is igaz, hogy sapkában (a meleg levegő miatt) fokozottabban működnek a faggyúmirigyek. Ez zsírosodáshoz és ápolatlan benyomáshoz vezethet.

Amire érdemes figyelnünk a hajápolás során:

 • Használjunk semleges, természetes alapú gyógynövényes samponokat. Ha hajunk hajlamos a zsírosodásra használjunk csalán, rozmaring, zsurló, a bojtorjángyökér vagy/és a zsálya tartalmú samponokat. Hajmosáskor masszírozzuk a fejbőrünket ujjbegyünkkel, körkörös mozdulatokkal 2-3 percig. A masszázs segítségével javul a hajhagymák vérellátása és méregtelenítése.
 • Különös gondot fordítsunk arra, hogy hajunkat alaposan szárítsuk meg mielőtt kimegyünk a hidegbe! Szárítás után érdemes minimum fél órát még otthon tartózkodnunk. Használjunk olíva, szezám, jojoba vagy búzacsíra pakolásokat melyek ellenállóbbá teszik a hajat a hideggel szemben.
 • És végül: Ha sapka mellett döntünk válasszunk olyant amely természetes anyagból készült, melegít ám mégis jól szellőzik.
Hajszárítás

Hajápolás tavasszal és nyáron

Készüljünk a napsütésre! Talán már mindannyian észrevettük, hogy késő tavasszal, nyáron szárazabb a haj. Ennek oka az UV sugárzás melynek szárító, roncsoló hatása van. Érdemes tehát - készülve a nyárra - jobban figyelni a hajunkra.

Fodrász tanácsok tavaszi és nyári időszakra:

 • A tavasz, a nyár a könnyedség évszaka. Mivel ilyenkor - részben a melegnek köszönhetően - gyakrabban mosunk hajat, fontos ehhez a megváltozott szokásunkhoz igazítani a samponunkat.
 • Használjuk ebben az időszakban olyan készítményt amelynek hatása enyhébb. Amennyiben a haj nem túlságosan zsíros, kerüljük az erősen szárító samponokat!
 • Bátran kérjünk fodrász segítségét a hajpakolások területén! A hajpakolás segít rendbe hozni a vitaminhiányos, fénytelen, töredezett hajat. Használjunk hajmosás után hajbalzsamot, esetleg hajolajas (száraz haj esetében), vagy hajszeszes (zsírosabb haj esetén) utókezelést!
 • Nyári időszakra érdemes világosabb hajszínt választani. Kevésbé fakítják a napsugarak így tovább maradhat hajunk olyan színű amilyennek eredetileg szerettük volna látni. Mivel kevésbé szívja be a nap sugarait kevésbé meleg viselet mint egy sötét színű frizura.
 • Ha szabadság előtti időszakban látogat el fodrász szakemberhez, ha ilyenkor választ más hajszínt, érdemes arra is gondolni, hogy milyen szín lesz legkevésbé feltűnő, ha kezd előjönni a "lenövés".
 • Nemcsak a bőrt, hanem a hajat is tönkretehetik a nap ultraviola sugarai. Ennek oka, hogy az UV-sugarak hatására a víz hidrogén-peroxidként, fehérítőként viselkedik. Szétroncsolja a pigmenteket, mire a haj elveszíti színét, fakóvá és merevvé válik. Ha ez a folyamat elkezdődik, a hajnak már nem kell vizesnek lennie, épp elég hozzá a levegő és a fejbőr nedvességtartalma. Ezenkívül a nap kivonja a haj keratinjában tárolt nedvességet is, úgyhogy az szalmaszáraz lesz és veszít a rugalmasságából.

A honlapot tervezte és készítette: Victoprint Kft.